WhatAboutBob?

Wij zijn gespecialiseerd in video, animatie en vormgeving. Gedreven makers met een woeste passie voor media in de breedste zin van het woord.
Vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

 

 

WhatAboutBob

Bedreven en secuur. Professioneel en eigenzinnig. Enthousiast en creatief. Onze passie? Media in de breedste zin van het woord. Het duidelijk vertalen van de boodschap van de klant en die kern raken op een creatieve, originele en eigentijdse manier. Dit alles in één zin behoort tot de pakkende procedure van WhatAboutBob? Binnen een groot netwerk van enthousiastelingen creëren wij graag op uw verzoek!

Zonneklaar

Zonneklare oplossingen vinden voor een verhelderend creatief eindproduct. Aan de basis staat onze liefde voor het vak en de persoonlijke draai waarmee wij onze opdrachtgevers vaak aangenaam verrassen.

Eigenzinnig

Wij denken graag hard met u mee, maar bij eigenwijze klanten ook wel eens gewoon lekker onderbouwd tegen. Omdat het kan, en soms ook vooral omdat het moet. Alles voor de kwaliteit van het eindproduct! En daar zijn we dan uiteindelijk allemaal weer volle bak trots op.

Een kleine selectie van WhatAboutBob producties…

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen schroom niet om contact op te nemen met WhatAboutBob?

WhatAboutBob?
+31 6 14616491
www.whataboutbob.nl

Bezoekadres:
Vaarwerkhorst 55
7531HL Enschede

Postadres:
Vaarwerkhorst 55
7531HL Enschede

Contactformulier:

    Uw naam:

    Uw e-mail:

    Uw bericht: